Algemene Voorwaarden

 

De levering- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van C’est belle accessoires. Op alle overeenkomsten, gesloten met C’est belle accessoires, is Nederlands recht van toepassing.

 

Identiteit van de ondernemer:

Vestigingsadres:                   C'est belle accessoires

                                           Langstraat 17a

                                           5851 BB Afferden

 

KvK nummer:                       73718750

 

BTW nummer:                       NL166904740B01

 

E-mail kantenservice:            info@cestbelleaccessoires.nl

 

 

Prijzen:

De prijzen en/of aanbiedingen zijn ten alle tijden aan te passen door C’est belle accessoires. Evenals kortingscodes en sale producten en perioden.

Afgeprijsde artikelen mogen niet geretourneerd worden. De prijzen zijn vermeld in euro's en inclusief BTW 21% maar exclusief verzendkosten.

 

Bestellen:

Als u iets wilt bestellen bij C’est belle accessoires dan plaatst u uw bestelling in de webwinkel.

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een automatische mail in uw mailbox. Heeft u geen mail ontvangen nadat u een bestelling geplaatst hebt? Wellicht is de mail in uw spammap terecht gekomen. Mocht dit niet het geval zijn, stuur dan even een mail naar ons. Als de gegevens op de bestelbevestiging niet juist zijn, dient u ons hiervan binnen 24 uur na ontvangst van op de hoogte te brengen.

CONTROLEER uw huisadres goed! Als deze niet kloppend is kan de bestelling naar het verkeerde adres gestuurd worden.

Bestellingen worden op volgorde van ontvangen betaling in behandeling genomen.

 

Betaalwijze:

Betaalt u via iDEAL dan wordt u doorverwezen naar de iDEAL omgeving van de door u gekozen bank. Uw betaling is, wanneer deze gelukt is, direct ontvangen door C’est belle accessoires. U ontvangt dan een automatische mail met de bevestiging van uw bestelling.

Kiest u voor vooraf betalen dan ontvangt u direct de automatische mail met de bevestiging van uw bestelling. In deze bestelbevestiging staat wat u heeft besteld en het totaalbedrag van uw bestelling (incl. verzendkosten). Het totaal bedrag dient u over te maken op rekening NL80RABO0107104075 op naam van A.Roelofs onder vermelding van het ordernummer. De bestelling blijft 7 dagen voor u gereserveerd. Heeft u na deze 7 dagen de betaling niet voldaan, dan ontvangt u een herinnering. Als u ook hierop niet reageert dan gaat uw bestelling weer in de verkoop.

Alle prijzen zijn vermeld in euro`s en per stuk (tenzij anders aangegeven). De prijzen zijn inclusief 21% BTW, maar exclusief verzendkosten.

De verzendkosten binnen Nederland zijn vanaf 0,91 euro. Gratis verzenden bij brievenbuspost vanaf 50 euro (Binnen Nederland).

C’est belle accessoires is niet verantwoordelijk voor het zoek raken van pakketjes tijdens verzending. Alleen pakketjes/pakketten die per aangetekende post worden verzonden, zijn verzekerd tegen diefstal en verlies. Mocht u uw pakket willen laten verzenden per aangetekende post, dan dient u dit bij de bestelling kenbaar te maken. De kosten hiervan komen voor rekening van de klant.

 

Levertijd:

Bestellingen waarvan de betaling is ontvangen worden binnen 1-7 werkdagen verzonden. C’est belle accessoires streeft er naar om de bestelling binnen deze termijn te verzenden. Let op: Op zon- en feestdagen worden er mogelijk geen bestellingen verzonden. Hierdoor kan de levertijd iets langer zijn. Overschrijding van genoemde leveringstermijn geeft u geen recht op schadevergoeding. Tijdens feestdagen is het mogelijk dat PostNL enige vertraging heeft. C’est belle accessoires is hier niet aansprakelijk voor. Houdt in de maanden November en December rekening met langere levertijdens bij PostNL! Dit door drukte rondom de feestdagen.

 

Retour:

C’est belle accessoires streeft naar 100% tevredenheid van u als klant. Mocht uw bestelling niet naar wens blijken te zijn dan mag u het uiteraard retour sturen. Mocht het product niet aan uw verwachting voldoen, dan mag u het binnen werkdagen 14 dagen naar ons retour zenden.

* Gepersonaliseerde, naar wens gemaakte producten kunnen NIET geretourneerd worden!

* Sluit bij retour sturen evt het retourformulier bij. Deze ontvangt u na het aanmelden van uw retour via info@cestbelleaccessoires.nl

* De retour gezonden produkten dienen uitdrukkelijk ongebruikt, onbeschadigd, in originele verpakking, goed verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd. U krijgt dan in overleg een vervangend product toegestuurd of het aankoopbedrag terug. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

C’est belle accessoires heeft het recht om geretourneerde producten te weigeren of om niet het volledige aankoopbedrag terug te storten als het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of door toedoen van de klant of door retourzending beschadigd is.

 

 Aansprakelijkheid:

C’est belle accessoires stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door het verkeerd gebruiken van haar producten. C’est belle accessoires stelt zich dan ook niet aansprakelijk voor schade toegebracht door onzorgvuldigheid van de koper. C’est belle accessoires verkoopt geen speelgoed, let altijd op veiligheid en gebruik de producten waar het voor bedoeld is. Wij raden aan om kinderen onder 3 jaar de producten alleen te laten dragen onder toezicht. Ook zijn producten die kleine onderdelen bevatten ongeschikt voor kinderen onder de 3 jaar in verband met mogelijke verstikking. C’est belle accessoires is niet aansprakelijk voor de door haar verstrekte adviezen, druk- en zetfouten op de website. Ook kunnen kleuren in realiteit iets afwijken van de foto's.

 

Klachten:

Mocht er onverhoopt een klacht zijn over een van onze producten: stuur dan een mail naar info@cestbelleaccessoires.nl. Dan kijken we samen naar een oplossing.

 

Privacy:

De opgegeven persoonsgegevens worden uitsluitend intern gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en worden onder geen beding doorgegeven of verkocht aan derden. Bij het plaatsen van uw bestelling gaat u akkoord met onze privacyverklaring die u kunt terugvinden op onze website.

 

Copyright

Op alle informatie op deze site berust auteursrecht. Het is dan ook niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van C’est belle accessoires, informatie, foto`s en ontwerpen van deze site te kopiëren, te verspreiden, of anderszins in welke vorm dan ook. Hetgeen van toepassing is op de gehele site. C’est belle accessoires behoud ten alle tijden de rechten van haar ontwerpen en foto's.

 

Toepasselijkheid:

Door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Mocht u geen bevestigingsmail van ons ontvangen na 24 uur, stuur dan gerust (nog) een mail. Wellicht is de mail in uw spam map terecht gekomen, of  is de bestelling niet ontvangen. C’est belle accessoires heeft het recht de algemene voorwaarden na verloop van tijd te wijzigen.

 

Algemene Voorwaarden

C`est belle accessoires valt vanaf 01-01-2021 onder de KOR ( kleine ondernemers regeling). U betaald daarom geen BTW over uw aankopen.

De levering- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten. Wanneer je een bestelling plaatst, geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van C’est belle accessoires. Op alle overeenkomsten, gesloten met C’est belle accessoires, is Nederlands recht van toepassing.

Prijzen:
De prijzen en/of aanbiedingen zijn ten alle tijden aan te passen door C’est belle accessoires. Evenals kortingscodes en sale producten en perioden.
Afgeprijsde artikelen mogen niet geretourneerd worden. De prijzen zijn vermeld in euro`s. C`est belle accessoires is BTW vrijgesteld en neemt deel aan de KOR. Bij de genoemde prijzen is zodoende geen BTW van toepassing.

Bestellen:
Als je iets wil bestellen bij C’est belle accessoires dan plaats je je bestelling in de webwinkel.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een automatische mail in je mailbox. Heb je geen mail ontvangen nadat je een bestelling geplaatst hebt? Wellicht is de mail in je spammap terecht gekomen. Mocht dit niet het geval zijn, stuur dan even een mail naar ons. Als de gegevens op de bestelbevestiging niet juist zijn, dien je ons hiervan binnen 24 uur na ontvangst van op de hoogte te brengen.

CONTROLEER je adres goed! Als deze niet kloppend is kan de bestelling naar het verkeerde adres gestuurd worden.

Bestellingen worden op volgorde van ontvangen betaling in behandeling genomen.

Betaalwijze:
Betaal je via iDEAL dan wordt je doorverwezen naar de iDEAL omgeving van de door jou gekozen bank. Je betaling is, wanneer deze gelukt is, direct ontvangen door C’est belle accessoires. Je ontvangt dan een automatische mail met de bevestiging van je bestelling.

Kies je voor vooraf betalen dan ontvang je direct de automatische mail met de bevestiging van je bestelling. In deze bestelbevestiging staat wat je hebt besteld en het totaalbedrag van je bestelling (incl. verzendkosten). Het totaal bedrag dien je over te maken op rekening NL80RABO0107104075 op naam van A.Roelofs onder vermelding van het ordernummer. De bestelling blijft 7 dagen voor je gereserveerd. Heb je na deze 7 dagen de betaling niet voldaan, dan ontvang je een herinnering. Als je ook hierop niet reageert dan gaat je bestelling weer in de verkoop.

Alle prijzen zijn vermeld in euro`s en per stuk (tenzij anders aangegeven). De prijzen zijn exclusief verzendkosten.
De verzendkosten binnen Nederland zijn vanaf 0,96 euro. Gratis verzenden bij brievenbuspost vanaf 50 euro (Binnen Nederland)

C’est belle accessoires is niet verantwoordelijk voor het zoek raken van pakketjes tijdens verzending. Alleen pakketjes/pakketten die per aangetekende post worden verzonden, zijn verzekerd tegen diefstal en verlies. Mocht je je pakket willen laten verzenden per aangetekende post, dan dien je dit bij de bestelling kenbaar te maken. De kosten hiervan komen voor rekening van de klant.

Levertijd:
Bestellingen waarvan de betaling is ontvangen worden binnen 1-5 werkdagen verzonden. C’est belle accessoires streeft er naar om de bestelling binnen deze termijn te verzenden. Let op: Op zon- en feestdagen worden er in principe geen bestellingen verzonden. Hierdoor kan de levertijd iets langer zijn. Overschrijding van genoemde leveringstermijn geef je geen recht op schadevergoeding. Tijdens feestdagen is het mogelijk dat PostNL enige vertraging heeft. C’est belle accessoires is hier niet aansprakelijk voor.

Retour:
C’est belle accessoires streeft naar 100% tevredenheid van jou als klant. Mocht je bestelling niet naar wens blijken te zijn dan mag je het uiteraard retour sturen. Mocht het product niet aan je verwachting voldoen, dan mag je het binnen werkdagen 14 dagen naar ons retour zenden.
* Sluit bij retour sturen het retourformulier bij. Deze ontvang je na het aanmelden van je retour via info@cestbelleaccessoires.nl
* De retour gezonden produkten dienen uitdrukkelijk ongebruikt, onbeschadigd, in originele verpakking, goed verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd. Je krijgt dan naar wens een vervangend product toegestuurd of het aankoopbedrag terug. De retourkosten zijn voor eigen rekening.
C’est belle accessoires heeft het recht om geretourneerde producten te weigeren of om niet het volledige aankoopbedrag terug te storten als het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of door toedoen van de klant of door retourzending beschadigd is.

Aansprakelijkheid:
C’est belle accessoires stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door het verkeerd gebruiken van haar producten. C’est belle accessoires stelt zich dan ook niet aansprakelijk voor schade toegebracht door onzorgvuldigheid van de koper. C’est belle accessoires verkoopt geen speelgoed, let altijd op veiligheid en gebruik de producten waar het voor bedoeld is. Wij raden aan om kinderen onder 3 jaar de producten alleen te laten dragen onder toezicht. C’est belle accessoires is niet aansprakelijk voor de door haar verstrekte adviezen, druk- en zetfouten op de website. Ook kunnen kleuren in realiteit iets afwijken op de foto.

Klachten:
Mocht er onverhoopt een klacht zijn over een van onze producten: stuur dan een mail naar info@cestbelleaccessoires.nl. Dan kijken we samen naar een oplossing.

Privacy:
De opgegeven persoonsgegevens worden uitsluitend intern gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en worden onder geen beding doorgegeven of verkocht aan derden. Bij het plaatsen van je bestelling ga je akkoord met onze privacyverklaring die je kunt terugvinden op onze website.

Copyright
Op alle informatie op deze site berust auteursrecht. Het is dan ook niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van C’est belle accessoires, informatie, foto`s en ontwerpen van deze site te kopiëren, te verspreiden, of anderszins in welke vorm dan ook. Hetgeen van toepassing is op de gehele site. C’est belle accessoires behoud ten alle tijden de rechten van haar ontwerpen en foto`s.

Toepasselijkheid:
Door het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Mocht je geen bevestigingsmail van ons ontvangen na 24 uur, stuur dan gerust (nog) een mail. Wellicht is de mail in je spam map terecht gekomen. Of is de bestelling niet ontvangen. C’est belle accessoires heeft het recht de algemene voorwaarden na verloop van tijd te wijzigen.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2018 - 2021 cestbelleaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel