Het verhaal achter C'est belle accessoires 

 

Wat super leuk dat je mijn webshop bezoekt! Ben je benieuwd naar de persoon en het verhaal achter C'est belle accessoires? Lees dan met me mee!

C'est belle accessoires is mijn trots! Ik word gewoon gelukkig van het maken van de meest uiteenlopende accessoires. Als ik zie hoe kinderen of volwassenen stralen met mijn producten, dat is het mooiste wat er is! 

Hoi! Ik ben Anne Claessens-Roelofs. Geboren in 1986 en op dit moment woonachtig in Afferden LB, samen met mijn man Ruud en onze dochters Hannah en Norah. Naast het runnen van mijn eigen bedrijf heb ik een parttime baan als verzorgende IG in een verpleeghuis op een afdeling met ouderen met dementie. Ook is van jongs af aan paardrijden een van mijn grootste passies! Ik hoef me dus niet te vervelen!

Het begin van mijn 'uit de hand gelopen hobby' begon een paar maanden na de geboorte van mijn oudste dochter. Na een aantal leuke spulletjes gemaakt te hebben voor haar wilde ik meer. De eerste stap hierin was een eigen Facebook pagina. Ik startte toendertijd onder de naam: Haarclips en accessoires 'by Anne'. Voor mijn trouwe klanten klinkt deze naam vast nog wel bekend in de oren!

Na een jaar of twee was het aantal volgers op Facebook, het aantal klanten en het aantal bestellingen zover opgelopen dat ik me waagde aan de volgende stap. Stieken droomde ik hier al heel lang van. Een eigen webshop!! En dat is waar ik nu sta. Vanaf februari 2019 is C'est belle accessoires een officieel bedrijf en is ook de (geheel zelf gebouwde) webshop geopend!

Mijn ambitie is om op den duur nog meer door te groeien, de webshop in stappen te verbeteren en het assortiment uit te breiden. Maar natuurlijk vooral om jou blij en gelukkig te maken!! Ik word blij van jou als klant, wordt jij ook blij van mij? Laat dit dan weten door een berichtje te plaatsen hier in de webshop in het gastenboek en laat op de Facebook pagina een beoordeling achter. En niet te vergeten, deel je foto's met me! Dit kan zowel via de mail als via de Facebook of Instagram pagina. 

 

Spread the love!!!  Liefs Anne  

 


 

© 2018 - 2021 cestbelleaccessoires | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel